Sunday, 19 February 2012

Janggott dan misai :3 pacek saya nampak mcm budak ke? saya 23 dala pacek oi :)



Knape Orang Selalu salah aggp terhadap orang rambot serabai Dan comel mcm aq nie? Haish . Aq pelik la knape la mereka semua selalu fitnah akuh nie "budak sekolah" "ponteng lettew" haish . Dorang tak taw ke umor akuh nie da 23 . nieh yang paling akuh ta puas hati jiran akuh yg da lame kenal akuh pon still ingat akuh budak sekolah . Nak jogging pon spoilt mood akuh . Muka jahat bin taiko jual pisang nie mereka cakap budak sekolah time akuh Ada janggott plak mereka ingat akuh nie arwah abang akuh ke ape? Bodoh la . Akuh na simpan janggot rimas . Akuh tak simpan nie yang jadi . Dah 5 tahon la pacek saya habis sekolah . Haish . Rimas akuh . Pagi tadi akuh Pergi jogging polis nak tahan akuh minta I.c la bagai . Polis tu tuduh akuh ponteng sekolah la sial . Babi Bengang akuh . Zaman sekolah akuh Dah habis paham takkkkk? Akuh dah 23 Dah pon sekarang nie . Terpaksa la akuh naik kereta polis tu datang flat akuh . Malu la sial pagi tadi . Semua Orang flat akuh tengok akuh kelua dari kereta polis semata-mata nak ambik I.c . Polis pukimak . Akuh buat Saman malu baru kaw taw . Akuh akan ingat muka kaw sampai bila2 . Takkan akuh na pergi mana2 pon akuh kene bawak I.c . Jogging je la sial . Tak selesa paham tak letak barang dalam pocket bagai . Haish . Tp dipikir2 balik ,macam kelakar pon Ada . Kenapakah mereka ingat akuh nie budak sekolah? Akuh time sekolah memang kaki ponteng tapi tak pernah kantoi . Asal sekarang? Karma? Hahaha . Buat lawak . Dah penat akuh tulis . Itu je ceritanye :)

No comments: