Tuesday, 24 July 2012

Kawan :)

Seumur hidup aku kan,aku rasa terlalu ramai yang hadir dalam hidup aku nie dari aku baby hingga lah dah berjanggot sekarang nie :) dan kawan2 la banyak mengubah cara kehidupan aku . Dari zaman myspace hingga facebook dan sekarang twitter :) BBM apetah lagi . Kawan2 bersilih ganti kan?? Tidak ramai yang boleh bertahan sampai sekarang ni . Ada yang dah kahwin,belajar luar negara,jadi artis lepas tu lupe membe lama,meninggal dunia dan yang paling aku tak suka sentap dengan aku sampai sekarang taknak tegor -_- Kawan2 dalam Facebook atau Twitter bukan semua aku bole tegor .  aku bukan sombong atau buat2 tak layan korang . Sorry aku cume tada masa nak layan semua orang . kalau boleh semua orang aku nak tegor :) Dan lagi satu,aku bukan kaki LIKE or kaki RETWEET kalau aku like atau retweet tu maknanye aku betol suka mende tuu :) Kawan-kawan semua harap korang paham aku :)

Saturday, 7 July 2012

Kite tak taw semua nie kan??

Kadang lagu2 yang kita dengar mengajak kita ke ajaran sesat tanpa kita sedari .